27-05-10

Kerstmis vieren op hotel in Brugge centrum

Tip: Kerstmis is dé periode van het jaar voor een ultra romantisch weekendje Brugge, kijk er zeker eens deze reisgids Brugge op na!

Genieten van de prachtige middeleeuwse stad Brugge

fotostad2

Deze winter verbleef ik met mijn vrouw gedurende 6 dagen in een prachtig en charmant hotel in Brugge, het 3 sterren Hotel Fevery, waar we samen kerstmis hebben gevierd. Ieder jaar proberen we rond de eindejaarsperiode er eens tussen uit te knijpen en dit jaar was dus de wondermooie middeleeuwse stad in het westen van België aan de beurt.

Van alle steden waar we al kerst of nieuw hadden gevierd (zo logeerden we vorig jaar in een
hotel in oostende, Hotel Princess, en het jaar ervoor in een 3 sterren hotel in Antwerpen, Hotel Elzenveld) staat Brugge en de hotels in Brugge met stip op nummer één. De betoverende stad heeft werkelijk alles in huis, van geschiedenis over kunst tot hedendaagse cultuur.

Wat dit laatste betreft, moet je zeker eens het relatief recente, en architecturaal zeer speciale concertgebouw binnenlopen! Ook de Brugse horeca heeft een reputatie om u tegen te zeggen en laat je genieten van heerlijke restaurants en zalige hotels Bruges. Hieronder een beschrijving van het 3 sterren hotel in Brugge waar we verbleven, alsook andere vergelijkbare hotels.

Op hotel in Brugge centrum

Brugge is absoluut een van de meest intrigerende steden in de wereld: heel wat van de gebouwen en de monumenten van deze middeleeuwse stad kwamen op de Werelderfgoedlijst van het UNESCO terecht. Niet te verwonderen dus dat de stad wel vaker het Venetië van het Noorden wordt genoemd. Iedereen die ervoor kiest om een of meer nachten in een hotel Brugge te verblijven zal zich onmiddellijk ontzettend gecharmeerd voelen door de schoonheid van de kleine smalle kasseistraatjes en steegjes, de befaamde Brugse reitjes, de pracht van de eeuwenoude majestueuze torens, de vele interessante musea, excellente restaurants en bars, enz... Brugge heeft het eenvoudigweg allemaal en lokt jaarlijks miljoenen mensen naar haar binnenstad. Velen hiervan verblijven minstens een weekend in een van de vele charmante hotels Bruges, die in het hart van het historische centrum gelegen zijn, van waaruit ze het makkelijkst de verbluffende mooie stad kunnen gaan ontdekken. Nogal wat van de Bruges hotels vind je terug langs die mooie kanaaltjes, die van Brugge één van de meest romantische steden ooit maken.

O ja, Brugge is super maar ook een weekendje op hotels Londen is tijdens de kerstperiode fantastisch! Zeker eens doen!

 

06-01-09

Hotel 't Zand

Hotel 't Zand is een familiehotel met 19 kamers in het centrum van Brugge, gelegen aan het prachtige plein 't Zand. Gemakkelijk te bereiken via de E40 (uitrit 8) en we zijn gelegen recht tegenover de hoofduitgang van de parking 't Zand, naast het concertgebouw, slechts 5 min. van het station van Brugge en amper 400 meter van de historische Grote Markt. Hotel 't Zand heeft uiterst verzorgde en aangename ingerichte kamers met alle comfort: badkamer met ligbad, douche en haardroger, wc, airco, LCD flat screen tv, en telefoon met directe buitenlijn en internetverbinding. Ook heeft dit  hotel Brugge een gezellig restaurant met een heerlijke keuken aan eerlijke prijzen. Specialiteiten zijn verse visbereidingen, reuzegamba's en meerdere rotisseriegerechten. Hotel 't Zand geeft ook doorlopend snacks en lokale gerechten.

14:57 Gepost door smeagol in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hotel, brugge, hotels, hotel t zand |  Facebook |